1
1

Uw inspirerende werkplek voor onderweg 

RE:flex is meer dan een flexibel kantoor. Wij bieden u een inspirerende werkplek om alleen, met klanten of met collega’s te werken. Ook voor een snelle brainstorming, een uitgebreid overleg, een presentatie of een workshop bent u hier aan het juiste adres. RE:flex biedt u alle faciliteiten voor een zorgeloze werkdag onder één dak.

RE:flex biedt u de ruimte die u nodig heeft

Zoekt u een tijdelijke, flexibele werkplek met razendsnel internet in een inspirerend kader, dan zit je bij ons aan het juiste adres. Je kan werken op basis van een dagtarief, of als trouwe klant profiteren van een voordelige formule.

Co-working lounge

RE:flex verenigt perfect alle kwaliteiten van een flexibele werkplek, in een vernieuwende werkomgeving met een moderne, inspirerende en professionele infrastructuur.

Flexwerkers kunnen aanschuiven aan verschillende hippe werkplekken opgesteld in loungestijl. Het kantoormeubilair is een staaltje van hoogwaardige technologie, met oog voor duurzaamheid & ergonomie.

Dankzij een uitgebreide dienstverlening hoeft u zich uitsluitend op uw werk te concentreren. De ontvangst van uw relaties nemen wij voor onze rekening.

In onze coffeecorner kunt u even uitblazen bij een lekkere kop koffie of thee.

Vergader in alle comfort

Onze vergaderruimtes bieden plaats voor 2 tot 130 mensen en zijn uitgerust met beamer, whiteboard, prikbord en/of flipchart. Ook de catering nemen wij graag voor rekening.

Meeting rooms

RILATO

CAPACITEIT

8 personen

FACILITEITEN

Whiteboard, LCD-scherm

EFIKA

CAPACITEIT

6 personen

FACILITEITEN

Media:scape meubel uitgerust met 2 LCD-schermen en 6 VGA-aansluitingspunten. Ideaal voor presentaties.

RENKONTI

CAPACITEIT

8 personen

FACILITEITEN

Whiteboard, Prikbord

KVALITO

CAPACITEIT

6-8 personen

FACILITEITEN

LCD-scherm en Whiteboard

INSPIRO

CAPACITEIT

8-10 personen

FACILITEITEN

Smart-TV en Whiteboard

KOMFORTA

CAPACITEIT

4 personen

FACILITEITEN

Prikbord

AMIKA

CAPACITEIT

4 personen

FACILITEITEN

Prikbord

KOMUNA

CAPACITEIT

8-10 personen

FACILITEITEN

Smart-TV en Whiteboard

INVITO

CAPACITEIT

6-8 personen

FACILITEITEN

Smart-TV en Whiteboard

AFERO

CAPACITEIT

6 personen

FACILITEITEN

Smart-TV en Whiteboard

Seminar Center

KONESKA

CAPACITEIT

8-25 personen

FACILITEITEN

Beamer en projectiescherm, geluidsinstallatie en flipchart

NOVIGO

CAPACITEIT

20-80 personen

FACILITEITEN

Beamer en projectiewand spreekgestoelte, geluidsinstallatie met 2 microfoons en flipchart

COMBI 

CAPACITEIT

25-130 personen

FACILITEITEN

Beamer en projectiewand, spreekgestoelte, geluidsinstallatie met 2 microfoons, flipchart

Waar kan je ons vinden?

RE:flex is gesitueerd in het hoogste Torengebouw van Mechelen Campus, op een steenworp van de E19 en niet meer dan een kwartier rijden van Antwerpen en Brussel. Ook met het openbaar vervoer is RE:flex vlot bereikbaar, de buslijn nr 6 stopt als het ware voor de deur.

RE:Flex Services / Faciliteiten Mechelen Campus

RE:flex is gelegen op de bedrijvensite Mechelen Campus met een ruime waaier aan extra faciliteiten

Koffie

Receptie

Post

Persoonlijke nummer

24/7 toegang RE:flex GOLD leden

High speed internet

Vergaderzalen seminarie-faciliteiten

Print & kopie faciliteiten

Gratis parking

Fitness

Strijkdienst

Laadpaal

Broodjesbar

Kinderdagverblijf

“Mentorprise is toonaangevend op de markt van HR dienstverleningen. Maatwerk leveren aan de klant vergt héél wat flexibiliteit en is dan ook onderdeel van het Mentorprise DNA. De stafmedewerkers en Partners werken op frequente basis vanuit de RE:flex kantoren en Consultants en Coaches “pluggen” gemakkelijk in & out. Alles draait er rond flexibiliteit: de goede ligging op Mechelen Noord, de ruime parkeergelegenheid, het clean desk principe, de digitale omgeving met de nieuwste technologie, tot de office Manager die alles in goede banen leidt. Mede dankzij RE:flex kan Mentorprise efficiënt en kostenbesparend werken om de klanten en projecten steeds op de eerste plaats te blijven zetten!”

www.mentorprise.beJeroen De Maeyer | COO - Marleen Smekens | Managing Partner Professional Recruitment

“Als startend Consultancy bedrijf in ICT of FINANCE is het belangrijk om meteen je “persoonlijkheid” uit te stralen en RE:flex biedt ons deze mogelijkheid. RE:Flex ligt zeer centraal en is makkelijk bereikbaar voor al onze medewerkers. Bovendien zorgt RE:flex voor een goed onthaal en is er de nodige accommodatie aanwezig. De werkomgeving oogt professioneel en is mee met haar tijd. Net zoals Komma Board.”

Komma Board Joeri Van der Poorten | Medeoprichter

RE:flex is een initiatief van

Intervest Offices & Warehouses is een Belgische openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (GVV) waarvan de aandelen noteren op Euronext Brussels (INTO). De vennootschap investeert in kantoorgebouwen en logistieke panden van goede kwaliteit, verhuurd aan eersterangshuurders. Zowel voor de kantoorgebouwen als de magazijnen geldt dat deze steeds gelegen zijn op strategische locaties met een goede bereikbaarheid via verschillende transportmodi. Bij het verhuren van kantoorruimtes onderscheidt de vennootschap zich door het aanbieden van de zgn. turn-key solutions, een totaaloplossing voor (her-)inrichting.

RE:flex is lid van

De Belgian Workspace Association is een VZW die de noden en vragen vertegenwoordigt van uitbaters, leveranciers en klanten van business centra en georganiseerde kantoorruimtes. De Belgian Workspace Association promoot bovendien de sector bij lokale autoriteiten, de overheid en een breder zakelijk platform in het algemeen.

Hoe kan ik RE:flex bereiken?

Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook gewoon bellen of een e-mail sturen. Tot binnenkort?